TZG Labin

RePetrova fešta

121 121 people viewed this event.

Re-Petrova točno na Petrovu

Onaj pravi početak ljeta redovno vezujemo uz tradicionalnu gradsku feštu Petrova, koja je posljednje tri godine u novom i izvrsno prihvaćenom “retro” ruhu, te pod simboličnim brandom Re-Petrova. Subota 29. lipnja, upravo na blagdan Sv.Petra, datum je koji svi Labinjani i brojni gosti mogu zaokružiti u svojim kalendarima, te već polako pripremati “outfit” iz najboljih dana svoje mladosti, nevezano radilo se o ludim sedamdesetima, šljokičastim osamdesetima ili alternativnim devedesetima.

Na čak pet lokacija unutar starogradske jezgre bit će raspoređeni DJ pultovi, a samo neka od brojnih poznatih DJ imena koja će glazbom iz nekog bezbrižnijeg doba do ranog jutra zabavljati okupljene su: Nikola Z Kukurini, DJ Haris, DJ Fabio i Alen, Retromania Radio Labin By Sini Verb & Lucca C… jezgra starog Labina će se svakako opet šareniti i tresti od plesnih koraka!

Ništa manje zabavno neće biti na glavnom gradskom trgu, gdje će sa velike pozornice svojim hitovima poput “Fratello”, “Digni me visoko”, “Stavi pravu stvar” ili “24 sata” publiku rasplesati vjerojatno jedini još uvijek aktivni domaći novovalni bend Aerodrom, predvođeni karizmatičnim Juricom Pađenom. Uz njih, na isto mjesto stiže nam i jedan od boljih “tribute” bendova u regiji, sjajni ABBA Ring, koji će izvesti nisku hitova najslavnijih Eurovizijskih pobjednika u povijesti. Naravno, tu je i nezaobilazna gastro i eno ponuda, štandovi s craft pivima, destilerije. te ne manje važno – tradicionalna galerija maslinovog ulja na Torionu.

To register for this event please visit the following URL:

 

Datum i vrijeme

29. lipnja 2024. 20:00 do
29. lipnja 2024.
 

Lokacija

 
Download Events iCal

Podijeli s prijateljima

Scroll to Top